online film Park

© 2011 - 2014 Film Park Inc.

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Társ oldalak

family guy fliers 1.JPG
kiadó reklám felület flyers 1.jpg





Menüsor

Jogi Nyilatkozat

Figyelem!

Az oldalon található tartalmakért SEMMILYEN felelősséget nem vállalok, a rajzfilmek készítésében, felvételében nem segédkeztem. A mesék csupán népszerűsítési célokból találhatóak a weboldalon és NEM letölthetőek! Az oldal megtekintése senkinek nem kötelező, így azt saját felelősségére teszi! Az oldalra nincs korhatár rakva, mert különböző korcsoportnak való tartalmakat tartalmaz, így ha egy 18+-os tartalmat egy ennél fiatalabb néz, nekem nem kötelességem eltiltani(ugyan már Kedves Szülők! manapság százszám megtalálhatóak a különböző programok erre és a Win7 pedig alapból tartalmaz erre egy funkciót "szülői felügyelet" néven). Az oldalon pornográf anyag NEM található és nem is lesz!

Kérek mindenkit, hogy próbáljon kulturáltan viselkedni és nem írni az üzenőfalra értelmetlen célozgató trágár beszédet (vagy csak okkal).

Kérek mindenkit hogy ne kommenteljetek semmiféle letölthető tartalomra mutató linket és tőlem se kérjetek ilyet (ezeket jogomban áll törölni)!

Az oldalon CSAK engedéllyel lehet reklámozni ezeket kérvényezzétek a face-n vagy az e-mail-omon.

Az elit alakulat - 10. rész: A pontok

2013.02.09. - Reneal Szólj hozzá!

A háború a végéhez közeledik. Az elit alakulatot utolsó bevetésük legendás helyre szólítja. A Berchtesgaden festői csúcsaira épült Sasfészek Hitler megerősített főhadiszállásaként szolgált a háború során. Európa számos zsákmányolt műkincsét rejtették el a hegy gyomrában. A szövetségesek között kisebbfajta versengés alakul ki a Sasfészek bevételére: Sink elitcsapata előbb akar odaérni, mint a francia csapatok. Némi leleménnyel ez sikerül is, a helyi szállodát teszik meg főhadiszállásul. Hitler pezsgőkészletének egy részét is megdézsmálják a francia szakértők érkezése előtt. Amikor megérkezik a háború végének híre, az idilli ausztriai Zell am See-be vezénylik tovább az Easy századot. A hadtörténet egyik legdicsőbb alakulata történetének záróképei ezeknek a valódi embereknek a háború utáni életét villantják fel.

Címkék: Sorozat Dokumentum 2.Világháború

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinefilme.blog.hu/api/trackback/id/tr915070871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása