online film Park

© 2011 - 2014 Film Park Inc.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Társ oldalak

family guy fliers 1.JPG
kiadó reklám felület flyers 1.jpg





Menüsor

Jogi Nyilatkozat

Figyelem!

Az oldalon található tartalmakért SEMMILYEN felelősséget nem vállalok, a rajzfilmek készítésében, felvételében nem segédkeztem. A mesék csupán népszerűsítési célokból találhatóak a weboldalon és NEM letölthetőek! Az oldal megtekintése senkinek nem kötelező, így azt saját felelősségére teszi! Az oldalra nincs korhatár rakva, mert különböző korcsoportnak való tartalmakat tartalmaz, így ha egy 18+-os tartalmat egy ennél fiatalabb néz, nekem nem kötelességem eltiltani(ugyan már Kedves Szülők! manapság százszám megtalálhatóak a különböző programok erre és a Win7 pedig alapból tartalmaz erre egy funkciót "szülői felügyelet" néven). Az oldalon pornográf anyag NEM található és nem is lesz!

Kérek mindenkit, hogy próbáljon kulturáltan viselkedni és nem írni az üzenőfalra értelmetlen célozgató trágár beszédet (vagy csak okkal).

Kérek mindenkit hogy ne kommenteljetek semmiféle letölthető tartalomra mutató linket és tőlem se kérjetek ilyet (ezeket jogomban áll törölni)!

Az oldalon CSAK engedéllyel lehet reklámozni ezeket kérvényezzétek a face-n vagy az e-mail-omon.

Az elit alakulat - 2. rész: A Nagy Nap

2013.02.09. - Reneal Szólj hozzá!

1944 június 6-án hajnaltájt a normandiai partvidék időjárása labilis, pár órára kedvez talán a nagyszabású, többször elhalasztott partraszállási akciónak, az Overlord-hadműveletnek. Eisenhower tábornok vezetésével óriási hadigépezet indul meg a németek ellen. Az újoncok számára eljött a tűzkeresztség ideje, az ugrás az ismeretlenbe. Az óceán partján bebunkerezett német légvédelem megzavarja a tapasztalatlan amerikai pilóták egy részét, akik elvétik a kijelölt pontokat és terhüket túl alacsonyan, vagy túl magasan oldják ki. A nehéznek ígérkező ugrás így még nehezebb. A szeszélyes szelek messze sodorják a deszantosok felszereléseit, ezért Winters hadnagy földet ér, de csupán egy késsel a kezében. Hall közlegény mellett landol és ketten keresik egységeiket az ellenséges tűzzápor közepette. Néhány órával később néhány más alakulatbéli emberre bukkannak és kiderül számukra, hogy milyen szétszórt lett az akció kivitelezése. St. Mere Eglise-ben vannak, hét kilométerre az elit alakulat kijelölt célpontjától. Amint közelednek, egyre többen csatlakoznak hozzájuk. A fiatal Guarnere az első németekre felszólítás és tűzparancs nélkül tüzel, ezzel mindannyiuk életét kockáztatva. Halott bajtársaik fegyvereit begyűjtik útközben.

Címkék: Sorozat Dokumentum 2.Világháború

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinefilme.blog.hu/api/trackback/id/tr975070830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása