online film Park

© 2011 - 2014 Film Park Inc.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Társ oldalak

family guy fliers 1.JPG
kiadó reklám felület flyers 1.jpg





Menüsor

Jogi Nyilatkozat

Figyelem!

Az oldalon található tartalmakért SEMMILYEN felelősséget nem vállalok, a rajzfilmek készítésében, felvételében nem segédkeztem. A mesék csupán népszerűsítési célokból találhatóak a weboldalon és NEM letölthetőek! Az oldal megtekintése senkinek nem kötelező, így azt saját felelősségére teszi! Az oldalra nincs korhatár rakva, mert különböző korcsoportnak való tartalmakat tartalmaz, így ha egy 18+-os tartalmat egy ennél fiatalabb néz, nekem nem kötelességem eltiltani(ugyan már Kedves Szülők! manapság százszám megtalálhatóak a különböző programok erre és a Win7 pedig alapból tartalmaz erre egy funkciót "szülői felügyelet" néven). Az oldalon pornográf anyag NEM található és nem is lesz!

Kérek mindenkit, hogy próbáljon kulturáltan viselkedni és nem írni az üzenőfalra értelmetlen célozgató trágár beszédet (vagy csak okkal).

Kérek mindenkit hogy ne kommenteljetek semmiféle letölthető tartalomra mutató linket és tőlem se kérjetek ilyet (ezeket jogomban áll törölni)!

Az oldalon CSAK engedéllyel lehet reklámozni ezeket kérvényezzétek a face-n vagy az e-mail-omon.

Az elit alakulat - 4. rész: Az újoncok

2013.02.09. - Reneal Szólj hozzá!

1944 szeptember 17-én az elit alakulatot 30 kilométerre a német vonalak mögé dobják. Az akció fedőneve: Market-Garden. Az Arnhem felé vezető utat kell blokkolniuk. A szövetségesek ekkor Aachen és Trier között érik el a német határt és Hollandia déli határát. A reménytelenség ellenére sikerül felszabadítaniuk Eindhoven és Son városát. Úgy tűnik, szabad az út. Később a történelemkönyvekbe "Pokoli út"-ként került be az országút és a véres Arnhem-i összecsapás. A harcok közepette valakinek csak a fekete-adminisztráció a dolga. A halott katonák kilétének megállapítását a 605-ik ezred katonái végzik. A Nuenen-i csata után Charlie Owen hadnagynak egy dögcédula nélküli katona személyazonosságát kell kiderítenie. Munkája során sokszor alig marad értékelhető nyom az áldozatból, ilyenkor Owen kételkedik bármilyen isteni terv létezésében. Az elit alakulatot kettévágták a németek, Veghel és Uden között. Malarkey beszámol a csata hevességéről, amelyben Compton megsebesült és Randlemanon áthajtott egy tank. Peacock hadnagy szerint nem Randleman az elhunyt katona, hanem talán Van Klinken. Owen figyelmezteti társát saját munkája kényességére és fontosságára, hiszen nem mindegy, melyik aggódó család kapja a szomorú táviratot. Felmutatja az egyetlen nyomot, egy keresztet, amely Peacock szerint tényleg Van Klinkené. Mások szerint a katona odaadta keresztjét Millernek. Igen, de melyiknek: James vagy William Millernek?! Randleman megkerül és elmeséli hihetetlen tankos történetét. A németek tűz alá veszik Udent, a rádióösszeköttetés és a nyomozás megszakad. Jól kezdődött a holland akció, de Nuenennél minden elromlott, óriásiak a veszteségek. Az amerikaiak bombázzák a német vonalat és lélegzethez juttatják alakulataikat. Owen végkövetkeztetése szerint az azonosítatlan test bizonyosan James Miller. Viszont Van Klinken is meghalt Nuenennél. Végső tiszteletadásként Van Klinkent saját keresztjével temethetik el.

Címkék: Sorozat Dokumentum 2.Világháború

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinefilme.blog.hu/api/trackback/id/tr735070794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása