online film Park

© 2011 - 2014 Film Park Inc.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Társ oldalak

family guy fliers 1.JPG
kiadó reklám felület flyers 1.jpg





Menüsor

Jogi Nyilatkozat

Figyelem!

Az oldalon található tartalmakért SEMMILYEN felelősséget nem vállalok, a rajzfilmek készítésében, felvételében nem segédkeztem. A mesék csupán népszerűsítési célokból találhatóak a weboldalon és NEM letölthetőek! Az oldal megtekintése senkinek nem kötelező, így azt saját felelősségére teszi! Az oldalra nincs korhatár rakva, mert különböző korcsoportnak való tartalmakat tartalmaz, így ha egy 18+-os tartalmat egy ennél fiatalabb néz, nekem nem kötelességem eltiltani(ugyan már Kedves Szülők! manapság százszám megtalálhatóak a különböző programok erre és a Win7 pedig alapból tartalmaz erre egy funkciót "szülői felügyelet" néven). Az oldalon pornográf anyag NEM található és nem is lesz!

Kérek mindenkit, hogy próbáljon kulturáltan viselkedni és nem írni az üzenőfalra értelmetlen célozgató trágár beszédet (vagy csak okkal).

Kérek mindenkit hogy ne kommenteljetek semmiféle letölthető tartalomra mutató linket és tőlem se kérjetek ilyet (ezeket jogomban áll törölni)!

Az oldalon CSAK engedéllyel lehet reklámozni ezeket kérvényezzétek a face-n vagy az e-mail-omon.

Elit Alakulat 2. A Nagy Nap

2013.02.01. - Reneal Szólj hozzá!

Az aktuális rész ismertetője: 1941. december 7-én Japán hadüzenet nélkül megtámadja az Egyesült Államokat, a Pearl Harborban állomásozó amerikai flottát súlyos veszteség éri. Amerika belép a második világháborúba. John Basilone őrmester arra készül, hogy kihajóznak, és valahol a Csendes-óceánon bevetik őket a japánok ellen. A kezdő újságíró, Robert Leckie bevonul a haditengerészethez. Eugene Sledge-t szívrendellenessége miatt nem sorozzák be, barátja, Sidney Phillips viszont most indul a kiképzőtáborba. Pontosan nyolc hónappal Pearl Harbor után az első számú tengerészgyalogos hadosztály, Leckie-vel és Phillipsszel együtt, partraszáll Guadalcanal szigetén, és a stratégiai fontosságú légibázis védelmére és az elkerülhetetlen ellentámadásra készülnek.

A film ismertetése: 1941. december 7-én Japán hadüzenet nélkül megtámadja az Egyesült Államokat, a Pearl Harborban állomásozó amerikai flottát súlyos veszteség éri. Amerika belép a második világháborúba. John Basilone őrmester arra készül, hogy kihajóznak és valahol a Csendes-óceánon bevetik őket a japánok ellen.


színes, magyarul beszélő, amerikai filmsorozat, 1. rész, 2010
Dolby Digital

rendező: Timothy Van Patten, David Nutter, Carl Franklin, Jeremy Podeswa
forgatókönyvíró: Laurence Andries, Michelle Ashford, George Pelecanos
operatőr: Remi Adefarasin, Stephen F. Windon
zene: Blake Neely, Geoff Zanelli
producer: Todd London, Cherylanne Martin
executive producer: Steven Spielberg, Tom Hanks
vágó: Alan Cody, Marta Evry, Edward A. Warschilka

szereplő(k): 
James Badge Dale (Robert Leckie)
Joseph Mazzello (Eugene)
Jon Seda (John Basilone őrmester)
Scott Gibson (Haldane kapitány)
Richard Davine (Marine)
Linda Cropper (Mary Frank Sledge)
Anna Torv (Virginia Grey)

Címkék: 2010 2.Világháború

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinefilme.blog.hu/api/trackback/id/tr345057445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása